Hoe maak ik een back-up van KPN Mail-e-mails naar de computer?




KPN is een Nederlands bedrijf voor vaste en mobiele telecommunicatie dat ook een gratis, veilige webmailservice aanbiedt. Sommige instellingen zijn heel eenvoudig omdat het zowel POP3- als IMAP-toegang biedt buiten de webinterface.

Redenen om KPN e-mails lokaal te back-uppen

Ongetwijfeld is KPN Mail een gebruiksvriendelijke en veilige cloudgebaseerde e-mailtoepassing, maar in sommige situaties is het niet haalbaar om al uw e-mails op een webserver te bewaren. Er zijn enkele specifieke redenen, zoals;

KPN Mail is een cloudgebaseerde e-mailtoepassing die al je mailboxen op de server opslaat, dus het is een beetje moeilijk om er zeker van te zijn dat je gegevens veilig zijn voor cybercriminelen.

• Je kunt je e-mails niet meer ophalen als het KPN Mail account wordt vergrendeld of gehackt.

• Alle gebruikers hebben gemakkelijk toegang tot uw e-mails als uw accountreferenties verloren gaan.

• Als u uw KPN-mailboxen moet migreren naar PST of een ander formaat

• Om je KPN-mailboxgegevens over te zetten naar een ander platform

Hoe exporteer ik e-mails van KPN Cloud naar pc?

Advik Email Backup Wizard is een oplossing boordevol functies om e-mails van KPN Cloud naar de computer te downloaden. Deze tool staat bekend om zijn efficiënte en effectieve prestaties, omdat het gemakkelijk meerdere KPN Mail-accounts tegelijk kan back-uppen. Het exporteert eenvoudig KPN Mail-gegevens samen met bijlagen. Het proces is uiterst eenvoudig en direct en kan worden gebruikt door gebruikers zonder technische achtergrond.

Bovendien stelt deze tool gebruikers in staat om e-mails van KPN Mail over te zetten naar andere cloudservers zoals Gmail, Yahoo Mail, Zoho Mail, Office 365, Exchange Server, Outlook.com, Windows Live Mail, Apple Mail en nog veel meer zonder verlies van belangrijke gegevens.

Werkstappen om e-mails van KPN Mail naar de computer te downloaden

1. Start eerst de Advik Email Backup Software op uw Windows-computer.

2. Blader nu door de lijst met e-mailbronnen en kies "KPN Mail". Vul vervolgens het e-mailadres en wachtwoord van uw account in en tik op het tabblad "Inloggen".

3. Daarna zal dit hulpprogramma alle bestanden en mappen uit het KPN Mail-account extraheren en in de softwarevensters weergeven. Kies de gewenste mappen of bestanden naar keuze.

4. Selecteer het meest gewenste bestandstype of e-mailservice uit de lijst met meer dan 30 opslagopties om een back-up van KPN Mail-e-mail te maken.

5. Kies een specifieke locatie om de back-upbestanden op te slaan volgens de vereisten.

6. Tik ten slotte op de knop "Back-up" om de taak effectief te starten.

Als je meer informatie wilt over bovenstaande instructies, bel dan wanneer je tijd hebt het supportnummer van KPN Mail Nederland.

Popular posts from this blog

Hoe verander je je KPN Mail-wachtwoord?

Hoe kan ik iemand op KPN Mail deblokkeren?

Hoe maak je een account aan op KPN Mail?